понеділок, 6 червня 2016 р.


Чим зайняти дитину влітку:поради

батькам на весь тиждень.



Пропонуємо вам 7 ідей цікавих занять для дітей, які не тільки зацікавлять ваше чадо, але й допоможуть розвинути його творчі задатки.
Продовжуємо збирати літні затії: вироби з природних матеріалів, звірята з паличок морозива, незвичайні малюнки на асфальті та багато іншого!
Понеділок:
На прогулянці зберіть в корзинку різні палички, листочки, шишки, камінчики - все, що сподобається вам і малюкові. А потім спробуйте викласти з них композиції. Ми робили портрет, будиночок для півника, а з шишки - домовичка.
Вівторок: 
Продовжуйте свою роботу з природними матеріалам: вивчаючи текстури, розфарбуйте свої знахідки в різні кольори.
Середа:
Ляльковий театр можна зробити своїми руками з паличок для морозива. Палички потрібно буде пофарбувати, приклеїти оченята, гудзики, шматочки фетру або будь-який інший тканини та паперу. Ми зробили домашніх тварин і грали в ферму, годували їх зерном і збирали урожай.
А також  запускали звірів у космос на синій ракеті, яку теж змайстрували з палички і шматочків тканини.
Четвер:
Вирушаючи сьогодні на прогулянку, захопіть з собою кольорову крейду і покажіть дітям, як можна малювати чоловічків в повний зріст. Для цього доведеться влягтися на асфальт і обвести контури дитини за допомогою крейди.Подібним чином можна намалювати і метелика.
Неділя:
Сьогодні спробуйте зробити рухому скульптуру. Для цього вам знадобиться паперова тарілка, фарба, шматочки кольорового паперу.
Розфарбуйте тарілку улюбленими квітами, дочекайтеся, коли фарба висохне, і складіть "птицю" навпіл. Пір'ячко можна вирізати з подарункового паперу, додати оченята, дзьоб, і птиця - готова!
Виріб буде розгойдуватися з боку в бік, якщо її злегка підштовхувати пальцем.
Пропоную вам придумати ,разом зі своїм чадом,ваші сімейні звичаї на п"ятницю та суботу,до речі,прибирання можна також організувати весело та цікаво,тому - використовуйте усю свою фантазію та творіть!

Немає коментарів:

Дописати коментар